Hrvatski interijeri

Industrija namještaja

Industrija namještaja i uređenja interijera​

Industrija namještaja, kako u Hrvatskoj, tako i u Europskoj uniji radno je intenzivni sektor u kojem dominiraju mikro, mala i srednja poduzeća. Zahvaljujući tradiciji, kreativnosti i dostupnosti sirovine u mogućnosti su postavljati trendove i zapošljavati.

U Europskoj uniji sektor proizvodnje namještaja zapošljava oko 1 milijun radnika u 130 tisuća poduzeća koji ostvaruju godišnji promet od oko 96 milijardi eura.

Dizajn

“Dizajner zna da je postigao savršenstvo ne kada se nema što dodati, nego kada se nema što oduzeti.”

Antoine de Saint-Exupéry

Distribucija

“Vaša kultura je Vaš brand.”

Tony Hsieh

Proizvodnja

“Kada vidiš uspješno poduzeće, znaj da je jednom netko donio hrabru odluku.”

Peter Drucker

Interijeri

Suvremeni interijeri su više od pukog namještaja, prozora i vrata, podova. Oni su ogledalo onog koji u njima boravi. Oni su oaza za opuštanje. Suvremeni interijeri jednostavno moraju posebni kao i njihovi korisnici. Proizvođači namještaja okupljeni u Hrvatskim interijerima odgovaraju na sve izazove moderno osmišljenih prostora. Provjerite!

Raznolikost materijala za izradu namještaja, dugogodišnje iskustvo, dugotrajnost proizvoda, trendovski dizajn. Na jednom mjestu mogu se pronaći renomirani hrvatski proizvođači namještaja i opreme za unutrašnje uređenje.

Tradicija proizvodnje, kreativnost u oblikovanju, prirodni materijali. Vlastiti programi namještaja koji olakšavaju odabir ili pak izrada po projektu korisnicima jamči potpuno zadovoljstvo pri uređenju interijera.

Proizvodi

Naši stručnjaci pružaju klijentima kompletnu uslugu od projektiranja, izrade proizvoda do montaže u prostor. Usluga “ključ u ruke” štedi Vaše vrijeme i novac, a nama omogućava da jamčimo dugotrajnost i kvalitetu isporučenih proizvoda. Usluga projektiranja interijera, besplatni savjeti arhitekata, iskustvo u opremanju rezidencijalnih i contract prostora. Naši su članovi renomirani arhitekti, dizajneri interijera i produkt dizajneri koji rado dijele svoja znanja i iskustva u želji da pridonesu maksimalno funkcionalnom, modernom i osebujnom interijeru. Proizvodi članica klastera je namještaj za javne i privatne prostore koji možemo podijeliti na: uredski i hotelski namještaj, kuhinje, dnevni boravci i blagovaonice, dječje i spavaće sobe, kupaonice, predsoblja, zavjese, tepisi, rasvjeta. Materijali koji se koriste u izradi namještaja i opreme su klasični materijali kao što su: puno drvo – hrast, trešnja, bukva, orah, jasen, iverali, furniri, šperploče, medijapan, HPL, staklo, metal, plastika, tkanine. Osim ponude iz standardnog programa moguće je namještaj izraditi prema projektima i želji kupca, što se još naziva “custom made” i često puta je jedino rješenje za određene prostore